Cartridges vullen bij Inkstation

Logo-Inkstation-nijmegen

Er zijn natuurlijk ontzettend veel aanbieders als het gaat om Cartridges vullen. Dat maakt het soms lastig om een keus te maken. Persoonlijk ben ik altijd van de lokale ondernemers en daarom kom ik al jarenlang bij Inkstation. Inkstation heeft al 10 jaar ervaring in de cartridges branche. Daarnaast wordt hun dienstverlening aangevuld telefoon en IPad reparatie. Zij maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve producten, om zo ook een goede dienstverlening te leveren.

Splash-Inkstationnijmegen

Hervullen van toners

Hoe gaat dit precies in zijn werk? Je brengt de lege cartridges of toners langs bij Inkstation. De cartridges worden al gevuld vanaf €4,- en toners vanaf €15,-. Het is dus veel en veel voordeliger als nieuwe bestellen. Dit maakt het ook zo interessant. Inkstation heeft vaak toners en cartridges op voorraad. Zo kan je er originele en huismerk producten bestellen. Uiteraard is het prijstechnisch een verschil, maar aan de kwaliteit merk je het niet.

Als je momenteel lege cartridges of toners hebt kan je deze gewoon meenemen naar de winkel. Zij kijken vervolgens of ze te vullen zijn. Indien dit het geval is heb je voor een hele scherpe prijs weer volle cartridges of toners.