Een portretfotograaf Arnhem voor jou pasfoto’s

Flitsend Beeld

Als jij pasfoto’s of portretten nodig nodig hebt voor andere dingen dan kun je gebruik maken van een portretfotograaf Arnhem. Wat is een portretfotograaf? Een portretfotograaf is iemand die zich richt op portretten. Op die manier kun je iets specifieks laten zien van een persoon zoals een mooie glimlach, je ogen en nog veel meer. Een portret laat vaak iets zien van je karakter of van je levenshouding. De plek waar de foto wordt gemaakt is ook belangrijk het levert namelijk een bijdrage aan de uitkomst van het portret. Dat komt door de achtergrond, het licht of als het binnen of buiten is. Het kan licht dus aan heel veel verschillende factoren. Wil jij dus portretfoto’s laten maken? Dan zorg ervoor dat de fotograaf jouw goed bestudeert? Zodat al jouw beste eigenschappen ook tevoorschijn komen.  

Licht opstellingen 

Bij het fotograferen is het licht erg belangrijk, als het licht niet goed is worden die foto’s waarschijnlijk ook niet zo mooi. Doordat een portretfotograaf Arnhem het lichtinval controleert kan hij of zij ook zelf bepalen welke sfeer er gecreëerd moet worden. Hieronder staan een paar verschillende manieren van lichtopstellingen voor portretfoto’s. 

  • Paramount Verlichting,
  • tang verlichting,
  • glamour verlichting, 

De paramount verlichting heeft een soort van spotlight effect, daarbij gaat alle aandacht op het model. Deze verlichting is dus erg geschikt om de schoonheid van het model te benadrukken. Bij de tang verlichting worden er achter het model geplaatst waardoor je focus op de zijkant van het gezicht legt. Met de glamour verlichting wordt het licht van af voren op het gezicht geplaatst, daarbij wordt het licht intern reflecteert. 

Waarom portretfoto´s 

Je kunt natuurlijk voor allerlei verschillende redenen portretfoto’s laten maken. Bijvoorbeeld voor zakelijke dingen zoals voor een cv, LinkedIn, op je website of voor je familie. Ben jij dus ook geïnteresseerd in een portretfotograaf Arnhem voor jou speciale foto’s? Neem dan contact op!