Rickelman Coaching

Heb jij al jarenlang een relatie met jouw partner? Denken jullie nog vaak terug aan het moment waarop jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet? Dan zijn jullie zeker niet de enige. Het hebben van een relatie is een van de mooiste dingen uit het leven. Je wilt natuurlijk niks liever dan jouw tijd doorbrengen met de persoon waar je het meest van houdt. Misschien zie je ook wel een toekomst en hebben jullie samen al een huisje, boompje, beestje. Een ding is zeker in de liefde, niks kan perfect lopen. Er zullen altijd wel opstootjes ontstaan in een relatie. Je kan het natuurlijk niet altijd eens zijn met elkaar. Soms loopt het een beetje uit de hand binnen een relatie. Zijn jij en je partner uit elkaar aan het groeien? Is de vonk niet meer aanwezig en hebben jullie vaak ruzie? Dan kan het zijn dat de kinderen hieronder gaan lijden. Daarom moet je snel gaan voor relatiecoaching. Hierbij kan de relatie gered worden. 

Coaching

Hebben jij en je partner al erg lang ruzie? Zitten jullie niet meer op een lijn en weet je niet meer zo goed wat je moet doen? Dan is het belangrijk dat er wordt gekeken naar goede oplossingen. Je zou bijvoorbeeld kunnen gaan voor relatiecoaching. Hierbij kan je goede coaching krijgen om jullie relatie weer goed en gezond te krijgen. Samen wordt er gekeken naar de oorzaken en gevolgen binnen de relatie. Het doel is uiteindelijk om samen gelukkig weg te lopen! Kijk online voor meer informatie over coaching voor relaties.

Signalen van een slechte relatie

Een slechte relatie kent veel signalen. Een van de signalen is dat jullie vaak ruzie hebben. Ook zitten jullie niet meer op een lijn. Het kan zijn dat jullie niet meer samen gaan slapen. De ene gaat eerder of later naar bed. Ook zien jullie op tegen dingen die jullie samen kunnen doen, denk hierbij aan vakanties. Merken jullie deze signalen? Dan kan je het beste deelnemen aan relatiecoaching. Hierbij kan de relatie gered worden door professionele coaching.