Waarom u een Co2 brandblusser moet kopen

Branden kunnen verwoestend en gevaarlijk zijn. We weten allemaal hoe belangrijk het is om brandblussers bij de hand te hebben in geval van nood. Maar niet alle brandblussers zijn gelijk. Hier is een gids waarom u een Co2 brandblusser van Preventieshop.nl zou moeten kopen.

gecertificeerde Co2 brandblussers

Wat is een Co2 brandblusser?

Een Co2 brandblusser is gevuld met koolzuurgas, dat wordt gebruikt om branden te smoren en de zuurstoftoevoer ervan af te snijden. Het werkt door de zuurstof die de vlammen aanwakkert af te koelen en te verdringen, waardoor de brand in wezen wordt “verstikt” totdat hij dooft. Dit type brandblusser heeft meestal een zwarte of rode kleurcode en een witte band rond het midden om aan te geven dat het bestemd is voor branden van klasse B en C (respectievelijk brandbare vloeistoffen en elektrische branden).

Waarom kopen bij Preventieshop.nl?

Preventieshop.nl voert alleen hoogwaardige, gecertificeerde Co2 brandblussers die voldoen aan de Europese normen of deze overtreffen. Hun Co2 brandblussers zijn er in verschillende maten om aan uw specifieke behoeften te voldoen, van 1kg tot 10kg modellen, zodat u snel en gemakkelijk de juiste vindt voor uw huis of bedrijf. Bovendien bieden ze gratis verzending bij aankoop van meerdere eenheden!

De voordelen van een CO2 brandblusser

Het bezit van een Co2 brandblusser geeft u gemoedsrust in de wetenschap dat als er brand uitbreekt in uw huis of bedrijf, u het juiste gereedschap bij de hand hebt om de brand zo snel mogelijk te blussen. Bovendien zijn dit soort brandblussers niet giftig, zodat ze na gebruik geen resten achterlaten – in tegenstelling tot andere soorten brandblussers op chemische basis – dus schoonmaken is eenvoudig! En aangezien ze na aankoop geen speciaal onderhoud of navulling vereisen, kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe Co2-brandblusser jarenlang meegaat.

Of het nu voor thuis of zakelijk gebruik is, het kopen van een kwalitatieve Co2 brandblusser is essentieel om jezelf veilig te houden in het geval van een noodsituatie. Met Preventieshop.nl’s brede selectie van maten tegen concurrerende prijzen en gratis verzendopties bij aankopen van meer dan €50/£45/$60/AUD 80/CAD 80/NOK 500/SEK 500/DKK 350 – is er nooit een beter moment geweest om in een te investeren! Wacht niet; bescherm uzelf vandaag nog met de beste veiligheidsuitrusting op de markt – koop nu uw CO2 brandblusser!