Wat is zakelijk geld lenen?

Logo GeldLenen ZZP

Zakelijk geld lenen, is een meneer met een stropdas die naar de bank gaat om een lening te vragen. Dat is het eerste wat in ons opkomt als het gaat om zakelijke lening. Echter is dit niet helemaal zo. Een zakelijke lening is dat jij als onderneming het gewenste bedrag van je lening op je zakelijke rekening krijgt gestort. Je kan dus niet als een consument zonder een zaak een zakelijke lening aanvragen. Banken zoals: ING, SNS, ABN AMRO kunnen je helpen bij het aanvragen van een zakelijke lening. Om zo een lening aan te vragen hoef je niet minimaal vijf jaar te bestaan als bedrijf. Een van de voorwaardes is wel dat je al minimaal twaalf maanden bestaat. Ondernemingen zoals een eenmanszaak, V.O.F, Midden- en Kleinbedrijf, Bedrijven met en zonders personeel en zelfs Zzp’ers kunnen bij de banken terecht voor een zakelijke lening. 

Er zijn natuurlijk veel redenen waarom een bedrijf een lening zou willen, redenen die wij vaak tegenkomen zijn: Voorraden kopen, personeel aannemen( en trainen), machines aanschaffen en uitbreiden. Je hebt voor deze werkzaamheden geld nodig. als je als bedrijf even het budget er voor niet hebt, is het wel super handig dat je op deze manier alsnog een lening kan krijgen. 

De stappen

Stap 1: Je vult de vragen die over je onderneming gaan.

Stap 2: Je kiest het gewenste bedrag voor je lening. (1.000-3.000.000)

Stap 3: Je berekend je maandelijkste kosten

Stap 4: Je verstuurt je online aanvraag ( De tijd die je nodigt hebt om de vragenlijst invullen is ongeveer tien minuten)

Binnen ongeveer een uur neemt de bank contact met je op, vervolgens binnen 24 uur krijg je voor je onderneming goedkeuring voor je lening. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een zakelijke lening aanvragen!